• ImmuDefense_Junior_productBanner_NL_FR4

ImmuDefense® JUNIOR

Het immuunsysteem van kinderen is nog in volle ontwikkeling. Hun lichaam komt vaak voor de eerste keer in contact met vreemde indringers, waarvoor nog geen specifieke afweer is. Om het eigen afweersysteem te ondersteunen zijn gezonde buitenlucht, een evenwichtige voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust heel belangrijk. Je kan hun natuurlijke weerstand ook mee helpen ondersteunen met micronutritie.

  • All-in-one formule met dé essentiële vitamines en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen*. De formule bevat naast vitamine D*, dat bijdraagt tot een goede weerstand bij kinderen, ook vitamine C, selenium en bèta-glucanen.
  • Vitamines en mineralen in hun best opneembare vorm, optimale biologische beschikbaarheid, juiste dosering.
  • Bèta-glucanen van Wellmune: met eigen, specifiek extractieproces voor het optimaal behoud van de intacte structuur van bèta-glucanen.
  • Met lekkere aardbeiensmaak.

Aanbevolen gebruik?

1 kauwtablet per dag (voor kinderen van 3 tot 6 jaar), kinderen ouder dan 6 jaar: 2 kauwtabletten per dag.

 

Nutritionele informatie per kauwtablet
Vitamine C 60 mg 75%*
Vitamine D3 10 µg (400 IU) 200%*
Selenium (uit selomethionine) 9 µg 16%*
Bèta-glucanen (Wellmune) 50 mg  
*% RI = Referentie Inname

Waar ImmuDefense® JUNIOR aankopen?

ImmuDefense® JUNIOR is verkrijgbaar bij uw drogisterij, apotheek of gezondheidswinkel en is beschikbaar in een verpakking van:
 
Inhoud Aanbevolen verkoopsprijs
30 kauwtabletten € 17,80
90 kauwtabletten € 39,40


Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
ImmuDefense® is een product van

NIEUW! bekijk de televisiespot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer