• ImmuDefense_Forte_productBanner_NL1

ImmuDefense® FORTE

 • Combineert bèta-glucanen* en groene thee extract (actieve stof: EGCG) all-in-one met dé essentiële vitamines en mineralen, specifiek ter ondersteuning van de weerstand1,
  om de natuurlijke immuunrespons van het lichaam
  doelgericht te activeren.
  1Vitamine C, vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem.
 • Vitamines en mineralen in hun best opneembare vorm, optimale biologische beschikbaarheid, juiste dosering.
 • Bèta-glucanen van Wellmune: met eigen, specifiek extractieproces voor het optimaal behoud van de intacte structuur van bèta-glucanen.
 • Groene thee extract met garantie van 40% concentratie aan EGCG (Epigallocatechinegallaat).
 • Gebruiksgemak: één tablet per dag

Aanbevolen gebruik?

1 tablet per dag.

Voorzorgen?

Bevat 15 mg zink: de inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid epigallocatechinegallaat (EGCG*) van 800 mg niet overschrijden. Niet combineren dezelfde dag met andere producten die groene thee bevatten. Niet op een lege maag innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 18 jaar. Bevat 30 mg EGCG* per tablet.
 

Nutritionele informatie per tablet
Vitamine C 200 mg 250%*
Zink 15 mg 150%*
Selenium 27,5 µg 50%*
Vitamine D 50 µg 1000%*
Quercetine 125 mg  
Groenetheebladextract
(Epigallocathechines 40%)
75 mg
30 mg EGCG
 
Bèta-glucanen (Wellmune) 250 mg  
*% RI = Referentie Inname

Waar ImmuDefense® FORTE aankopen?

ImmuDefense® FORTE is verkrijgbaar bij uw drogisterij, apotheek of gezondheidswinkel en is beschikbaar in een verpakking van:
 
Inhoud Aanbevolen verkoopsprijs
30 tabletten € 34,10
60 tabletten € 56,70


Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
ImmuDefense® is een product van

NIEUW! bekijk de televisiespot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer